Flyga fritt i ett moln med oändligt utrymme

Flyga fritt i ett moln med oändligt utrymme

Tänkte jag skulle tipsa om en tjänst som är viktig för alla i dagens IT-samhälle med Ipad, smartphones, smart tv och alla andra smarta lösningar som finns.

Idag behöver man inte längre en maffig systemkamera för att fotografera och ta proffsiga bilder.

Jag tar väldigt mycket kort, överallt och ingenstans och jag älskar verkligen att fotografera. Det som är trist är att om man tar mycket kort med mobilen och sen behöver frigöra utrymme i mobilen och inte har en cloudtjänst, vart ska man då göra av alla sina bilder?Innan det fanns cloudtjänster laddade man över bilderna i en datorn och vad hände om datorn kraschade? Jo alla bilder försvann, för alltid.

Det finns väldigt många olika tjänster att välja mellan, men det finns ett företag som heter NetNordic som erbjuder bland annat cloudtjänster, men de erbjuder mycket mer än så.

De erbjuder även backup, infrastruktur, arkivering övervakning och service.

Nu är det cloudtjänsten som ligger mig varmast om hjärtat då det är en perfekt lösning för alla som har behov av att lagra tex foton, dokument och allt annat man inte vill ska försvinna ut cyberrymden.
I en cloudtjänst kan man lagra och säkra data, dokument och foton. Man kan upprätta privata nätverk och dela information, smidigt och lätt. Fördelen med clouds är att man har tillgång till det var man än befinner sig.

Visst är det perfekt med en tjänst där allt kan sväva i ett moln?

Inga kommentarer

Skriv gärna en kommentar.
Vid rutan "kommentera som" kan
ni välja "namn/webbadress" - då kan alla kommentera.

Tack för din kommentar
Stina

Använder Blogger.