Resan till Vietnam - Del 3

Fortsättning följer.....

Jo vi var ju inne i Old Town i Hoi An på dagen och tillbringade ett par timmar där. Men det var varm, väldigt varm, så efter att ha ätit, kikat runt, svettats, druckit massor, svettats igen, köpt en ris hatt, en solfjäder, och annat smått och gott, bestämde vi oss för att ta oss tillbaka till hotellet.

Vi hade ingen ork att gå tillbaka så vi tog en "cykeltaxi" som vi prutade ner till 300 000 Vietnamesiska Dong, vilket motsvarar ca 120 kr för oss båda. Hade vi tagit en vanlig taxi hade kanske kostat oss ca 45 000 Dong.

Jag försöker hitta videon som jag filmade när vi åkte cykeltaxi, men hittar den inte just nu. Visar lite andra bilder istället som vi tog då.

Hur som helst, han som tog Joachim i sin cykeltaxi var jättesmal och tunn och hade en inte helt rak cykel, det såg ganska kul ut och det måste ha varit hur jobbigt som helst att cykla med Joachim som är 187 cm lång och väger över 100 kg. 

Mig var det nog lättare att skjutsa, då jag är typ 37 cm kortare och ca hälften så tung som Joachim. men ändå, tänk att cykla runt på turister dagarna i ända i ca 40 grader (i skuggan) hetta? Helt sjukt egentligen.
När vi var framme vid hotellet gick upp på rummet, drack lite kallt och bytte om till badkläder och sen gick vi till poolen. Välbehövligt kan jag säga. Här är utsikten från vårt rum på hotellet.


Som ni ser hade vi kanonväder. Sol, sol och bara sol. Absolut inget fel på vädret i Hoi An under denna period. Vi var i Hoi An mellan 5-12 juli 2016.

Inga kommentarer

Skriv gärna en kommentar.
Vid rutan kommentera som kan ni välja namn/webadrsss - då kan alla kommentera.
Kram

Använder Blogger.