Make a Wish

Hej bloggen
 
Då var det äntligen helg och äntlig lördag. Älskar lördagar och tycker det är skönt att inte ha något planerat, utan bäst när man kan ta dagen som den kommer.
 
Veckan har varit upp och ner. Måndagen började så där efter läkarbesöket på Spine Center, sen har det varit jobb för hela slanten.
 
Måndag, tisdag och onsdag var ganska ganska jobbiga, för om någon frågade hur jag mådde började jag grina. Jag var fullt medveten om att besöket på Spine Center kunde resultera i ett nej, igen, till operation men jag blev ändå besviken.
 
Natten mellan tisdag och onsdag sov jag fruktansvärt dåligt, hade svårt att somna. Kollade på klockan sista gången vid 23,30.
 
Klockan 01,25, tror jag klockan var, vaknade jag av en madröm. Efter det hade jag svårt att somna om och jag var vaken i nästan 2 timmar innan jag kunde somna om igen. När klockan ringde 06,30 kändes det som om jag hade varit ute och festat hela natten och huvudet kändes stort och pulserande. Huvudvärken släppte inte förrän senare på eftermiddagen.
 
Jag skulle ha fikat med en väninna, men jag fick tyvärr avboka. Dels för huvudvärken och dels för att jag var så fruktansvärt trött.
 
Resten av veckan gick bättre, trots att jag har haft stora problem med bröstryggen. Har degenerativa disk där med, mellan T2-T9, och inte bara i ländryggen.
 
Nog om det. Jag har ju beställt lite saker feån Wish och nu i veckan damp några av sakerna ner i brevlådan. Jag beställde ju en liten massage- och rengöringsapparat till ansiktet. Kostande 45 kr. Kan väl säga som så att det inte var någon direkt kvalité men den är funktionsduglig och det är huvudsaken. Man blir väldigt len i ansiktet efter att man har använt de olika munstyckena. Helt klart värd 45 kr enligt mig.
 
 
 
Jag har även klickat hem en väggdekor till köket och den blev riktigt fin, fast nu i efterhand skulle nog svart varit snyggare, men det blev fint med den vita med.
 
Önskar dig en fin lördag.
Kram

Inga kommentarer

Skriv gärna en kommentar.
Vid rutan "kommentera som" kan
ni välja "namn/webbadress" - då kan alla kommentera.

Tack för din kommentar
Stina

Använder Blogger.