Nedräkning och storseans

Har egentligen inte så mycket att skriva, det har ju inte hänt något speciellt. Det är väl mest jobbigt just nu. Saknar att kunna gå ut i naturen och promenera, få frisk luft och andas in hösten. Men det kommer, hoppas jag. Om inte nu, så blir det väl till våren......

Redan tisdag, dagarna går fort. Jag jobbar mina timmar, sover flera timmar efter jobbet. Är trött! Kroppen börjar säga ifrån. Har ett skov nu, inte superkraftigt, men tillräckligt för att känna mig ofantligt trött. Nätter med stela och onda fingrar och andra leder. Får se hur det går.

Dagens selfie innan jobbet.


Nu är det nedräkning. Till Spine Center. Jag har inga förhoppningar, men hoppas verkligen jag får en operation som lindrar besvären i vissa delar av min rygg. Har tid den 17 oktober, äntligen...

På fredag ska jag också på undersökning. Ultraljud av mina onda och svullna armbågar. Röntgade dem för en vecka sedan. Hoppas att de kan utesluta degenerativa förändringar och att "bara" är en elak inflammation som går att mota med kortisonsprutor. Har haft dessa besvär i över 4 år nu.
Såg att mina reumatolog läkare lagt in tid för dubbelinjektion. Helst vill jag slippa kortisonsprutor.


Just det, jag har faktiskt gjort en grej. Jag har bokat biljett till storseans med Terry Evans, ni vet han från "Det Okända".
Ska bli väldigt spännande men samtidigt får man ta det lite för vad det är. Jag har aldrig varit på någon sådan tillställning förut. Hoppas jag fixar att vara där hela tiden då det är mellan 19.00-21.45.


Inga kommentarer

Skriv gärna en kommentar.
Vid rutan "kommentera som" kan
ni välja "namn/webbadress" - då kan alla kommentera.

Tack för din kommentar
Stina

Använder Blogger.