TEMPUR madrass

Som man bäddar får man ligga

Hoppas ni har haft en skön helg? Har ni gjort något kul?

Vi har verkligen inte gjort något speciellt, förutom att jag bakade lite i fredags och sen städade vi idag, jag dammade och sambon dammsög. Jag hade aldrig fixat att dammsuga idag.


Idag fastar vi, vi kör ju med 5:2 och det har verkligen gått riktigt dåligt sen vi kom hem från Thailand. Jag har verkligen dålig karaktär när det gäller onyttigheter. Inte blir det bättre av att jag inte kan träna.

Jag måste verkligen ta mig i kragen - ja jag vet, jag har skrivit det tidigare, men det är så, ursäkta svordomen, jävla svårt. Jag måste bara bestämma mig.

Ni som följt min blogg vet ju att jag har kämpat med vikten ganska länge, ni kan läsa mer om det på sidan VIKTRESAN. Jag gick ju ner från 75 kg till 60 kg, men nu har jag tappat stinget och gått upp en aning till ca 65 kg. Helt värdelöst och jag blir så trött på mig själv.

En annan sa, jag har funderat på det här med TEMPUR madrass, funderar på om de är bra. Är det någon av er som läser som har en sån madrass som kan berätta om ni tycker att det fungerar?

Jag har svårt att få bra nattsömn på grund av ryggen och lederna och måste ofta vända på mig i sängen eftersom det gör ont om jag ligger på samma sätt hela tiden. Ibland fixar jag inte att ligga på rygg alls och då måste jag ligga på sidan. Jag sover aldrig på mage.

Som sagt, berätta gärna för mig om ni har eller har haft en TEMPURmadrass och om det fungerade bra.

12 kommentarer:

 1. Värt ett köp. Har aldrig varit så dålig i ryggen som när jag spv i annat i typ ett halvår.

  Justsayin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för ditt svar, helt klart värt att fundera på.

   //Stina

   Radera
 2. Aldrig testat Tempur-madrass.
  Lugn helg med Ikea-besök bl.a.
  Härligt höstväder.
  Hm jag gillar också "godsaker" !
  Har dock slutat köpa/äta smågodis.
  Kram Titti

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har ju inte heller testat men vem vet, det kanske blir en investering framöver.
   Låter som en riktigt härlig helg.
   Va duktig du är. Önskar jag vore lika duktig med godiset :-)
   Kram Stina

   Radera
 3. Smarrig äppelkaka! Tråkigt och sorgligt att både din vardag och helg färgas av dina bekymmer med framför allt ryggen. Så har det varit sedan jag tagit del av din blogg. Om det känns bättre för dig att skriva om det, då det är så du känner det varje dag, dygnet runt, är det säkert bra för dig att berätta om din smärta. För att jag ska bli inspirerad av en blogg vill jag läsa om positiva tankebanor, trots att den som skriver inte mår så bra av olika skäl. Men tänker man positivt öppnar sig en möjlighet att må lite bättre och det ger näring åt andra som kanske också därmed ändrar sitt tankesätt. Det är lätt att hamna i en nedåtgående spiral om man lever med smärta eller andra stora bekymmer i livet men det gör det inte lättare att leva om man bara fokuserar på det som är negativt. Tur att du har ett andra hem i Thailand att drömma dig bort till så skingras kanske dina tankar till något härligt positivt. Jag önskar dig allt gott Stina men kanske något att fundera över...Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för din kommentar.
   Ja äppelkakan var smarrig.

   Jag tror du tolkar de flesta, eller de inlägg du läst, fel. Jag är inte alls negativ som du uppfattar. Jag är en väldigt positiv person trots allt. Synd att du inte kan se det mellan raderna.
   Jag mår bra av att skriva om allt mellan himmel och jord och allt som speglar min vardag. Om jag hade varit en negativ person hade jag nog gett upp för länge sedan.
   Hur som helst, tack för din kommentar.
   Kram

   Radera
 4. Jag har också funderingar om en Tempurmadrass. Kan bara ligga på rygg med små avbrott på vänster sida. Kanske skulle en avlastande madrass hjälpa. Får undersöka saken.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är precis som du, men har då höger sida som jag oftast vänder mig till.
   Jag ska också undersöka saken. Tyvärr är ju tempur madrasser ganska dyra, men det är ju en engångskostnad.

   Radera
  2. Ja, men då vill man ju vara säker på att den är bra!

   Radera
  3. Jo det är ju så, annars har man kastat pengarna i sjön. Typ.
   //Stina

   Radera
 5. Har köpt en från www.tm-sangar.se är det bästa jag gjort, ryggproblemen är helt borta och de är billigare än Tempur.
  Man får också testa i 30 dagar så att man vet att den fungerar!

  /Eva

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Eva!

   tack för tipset, jag ska kolla in den sidan.
   Jag tror dock inte att en madrass kan trolla bort mina komplexa skador i ryggen, men en bra madrass kan med all säkerhet ge bättre nattsömn. Super att man får testa i 30 dagar.

   Tack för din kommentar.
   /Stina

   Radera

Skriv gärna en kommentar.
Vid rutan kommentera som kan ni välja namn/webadrsss - då kan alla kommentera.
Kram

Använder Blogger.