Resa till Thailand

Idag har jag varit effektiv igen.

Efter jobbet tog jag mig till apoteket och hämta ut mina sprutor och smärtstillande, sen bussen ner till stan för att ta mig till optikern och justering av mina glasögon. 

Sen till JC för att köpa en mössa som sonen bad mig köpa eftersom han inte skulle hinna till butiken innan mössan blev slutsåld, vilket var tur, för det fanns bara tre svarta kvar. Nu finns det bara två :-)


Sen hem, vila en liten stund innan dottern kom på kaffe och för att smaka på äppelkakan. Hon hade med sig jordgubbar som vi spetsade äppelkakan med.

Nu räknar jag mina kalorier igen, så nu blir det lättare att ha kontroll över vad och hur mycket jag äter.

Jo tanken att är att jag ev ska åka hem till Thailand i april i ca 14 dagar, men vi kan inte bestämma det riktigt än, eftersom jag väntar på tid till Spine Center. 

När jag har varit på bedömning vet jag om/när det blir ryggoperation och sen efter det får vi ta ett beslut. Hoppas bara inte flygbiljetterna blir för dyra tills dess.

Sen ska vi, jag och Joachim åka hem till Thailand i sommar, 5 veckor har vi tänkt den här gången - tror vi.

2 kommentarer:

 1. Härligt med Thailand.
  Jobbigt bara att man måste boka flygbiljetter så långt i förväg.
  Bokade våra i mitten av mars, avresa kring jul.
  Slog till när vi hittade ett bra pris hos Thai.
  Kram Titti

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är alltid underbart med Thailand. Men så är det, om man vill ha hyfsat billiga biljetter behöver man ju göra det. Härligt att ni fick ett bra pris. Då kan man lägga pengar på annat :-)
   Kram

   Radera

Skriv gärna en kommentar.
Vid rutan kommentera som kan ni välja namn/webadrsss - då kan alla kommentera.
Kram

Använder Blogger.