Kontakt med Vårdgarantin efter flera försök

Det är inte så lätt alla gånger

Jomensåatt nu är det onsdag och mitt i veckan igen. Dagarna och livet rullar på.
Denna vecka, har hittills inneburit jobb, vila, sova, smärta, transport, jobb på annan ort och smärta.......och T R Ö T T H E T....

Måndag och idag var jag på min ordinarie arbetsort, men i går var jag på annan ort och dit tog jag mig med buss.

Jag åkte buss, buss och buss och sen taxi, och när mötet var slut gick stapplade jag ca 600 meter (skulle jag aldrig gjort) till bussterminalen och sen åkte jag buss, buss och buss......det var så fruktansvärt ansträngde och jag hade så ont. Väl hemma stöp jag i säng efter att ha bombat mig med smärtisar.Jag borde vetat bättre, än att transportera mig själv på det sättet, jag borde åkt färdtjänst...men är huvudet dumt får kroppen lida. Nu vet jag bättre! Jag får helt enkelt lägga av med att tro att jag ska orka mer än jag klarar av. Problemet är väl att mitt huvud vill mer än min kropp fixar.

Nästa gång jag ska iväg på annan ort blir det färdtjänst om jag inte kan samåka med någon som kan köra bil..... tyvärr fixar jag inte det heller.

Jo idag kom jag äntligen fram hos dem på vårdgarantin och enligt dem ligger jag med i listan för att bli vidare remitterad till antingen Spine Center eller Art Clinic, det innebär att jag inte kommer att behöva vänta 22 månader på operation, utan "bara" behöver vänta ca 8-9 månader. 

Nu hör det till saken att jag pratade med en person på Valfriheten, innan jag fick kontakt med Vårdgarantin, som sa att jag skulle återkomma dit efter att jag pratat med Vårdgarantin. 
De nämnde något som kallades "värmlandsavtalet" - jag har ingen aning om vad det är, men ska ge det en chans.

Inga kommentarer

Skriv gärna en kommentar.
Vid rutan kommentera som kan ni välja namn/webadrsss - då kan alla kommentera.
Kram

Använder Blogger.