Kommentera gärna

Är huvudet dumt får kroppen lida

Lördag och sovmorgon, det är skönt. Mindre skönt är det när det kommer smärta i ryggen från ingenstans och jag måste bomba mig med smärtisar. Kanske mitt eget fel?

Jag har känt mig lite bättre i ryggen några dagar och då tänkte jag att jag kunde hoppa över mitt morfinpreparat, sagt och gjort, tog inga såna tabletter varken torsdag eller fredag, bara Citodon och Alvedon forte. Tyckte att det räckte.

Igår var jag sjukt trött somnade från och till flera gånger (efter att jag hade jobbat) och klockan 20.30 låg jag i sängen. Blir alltid så trött på fredagar eftersom jag tar Methotrexate varje torsdag.

Hur som helst, eftersom jag somnade tidigt vakande jag tidigt och jag hade inte speciellt ont i ryggen när jag vaknade, var bara lite allmänt stel i fingrarna och fötterna. Gick upp på toa och la mig sedan igen, låg en stund och kollade i mobilen och tänkte i mitt stilla sinne att jag kanske skulle försöka dammsuga lite, brukar försöka passa på och göra det när jag känner mig lite bättre. Annars får Joachim göra det eftersom det är väldigt påfrestande för mig. 

Nåja helt plötsligt från ingenstans, låg fortfarande kvar i sängen, kom en smärta från hell och när jag skulle ta mig upp ur sängen, för att ta smärtisar, kunde jag knappt gå och jag kunde definitivt inte böja mig, det var bara att bomba mig med morfin och lägga mig i sängen igen. 

Fick ligga i sängen i ca 3 timmar innan den värsta smärtan släppte. Nu har jag inte alls lika ont och har lyckats att både duscha och äta.

Jo jag märker att jag har väldigt många läsare och jag skulle bli så glad om ni lämnade ett litet avtryck när ni är inne och läser. Gärna med en länk till er blogg, om ni har någon, annars går det bra att bara skriva ett litet hej. det är inte speciellt komplicerat att kommentera.

Man behöver inte ha någon konto, man väljer bara att "kommentera som" anonym eller med namn/webbadress.

Jag har sett att jag har 24% återkommande läsare och ca 75% nya läsare.
Om ni gillar att läsa min blogg kan ni även prenumerera på nyhetsmejl, då får ni ett mejl om nya inlägg direkt.

Skriv in er e-postadress i fältet som finns i högerkolumnen och klicka på pilen, på så sätt missar ni inga inlägg.

Inga kommentarer

Skriv gärna en kommentar.
Vid rutan kommentera som kan ni välja namn/webadrsss - då kan alla kommentera.
Kram

Använder Blogger.