Effektivitet

Ja då var det äntligen fredag igen. 

Dagarna går fort, det rullar på. Har mycket på jobbet men det är kul. Gillar när det händer grejer.

Jo idag har jag bokat tid hos mina läkaren på reumatologen eftersom jag har ont och är svullen i mina armbågar, speciellt den högra. Jag har värk både på dagen och på natten och det går liksom i skov, ena dagen mer och andra dagen lite mindre. Gjorde det via Mina Vårdkontakter på Internet, smidigt!

Jag har även bett om förnyat recept på mina smärtstillande till ryggen, dvs de som är långtidsverkande. Behöver dem för att klara av jobba utan att störas för mycket av smärtan och för att ta mig fram och tillbaka till jobbet.

Fick även lösenord så jag boka färdtjänst via internet, vilket är skönt, då slipper jag boka via telefon. Alltid lättare med internetbokningar, enligt mig.


Det känns att det börjar bli kallare ute, vaknar av att jag har ont i mina fingrar på nätterna, de är stela och jag har svårt att böja dem och på dagarna är de ömma. Tumleden är också öm och stel. Jag skulle verkligen behöva värmevantar.

Jag bleker fortfarande mina tänder för jag är inte nöjd än, tyvärr gör det ganska ont i tänderna så jag kan inte göra det varje natt, måste göra varannan natt. Kanske därför det tar tid, vad vet jag?

Inga kommentarer

Skriv gärna en kommentar.
Vid rutan kommentera som kan ni välja namn/webadrsss - då kan alla kommentera.
Kram

Använder Blogger.