Sköna söndag

Då har det gått några dagar sen jag skrev igen, men idag är det dags.

Jag har jobbat och vi har har varit ute hos katterna. Mamma och hennes man kom hem i fredags så nu är det som vanligt igen.

Status: Jag har mått ganska hyfsat i ryggen (är aldrig smärtfri eller direkt rörlig) och det har gått bra att jobba och jag har inte behövt lika mycket morfin denna vecka, vilket har varit skönt.

Har dock haft svårt att sova på nätterna både för ryggen och mina armbågar, speciellt den högra. Den gör ont och smärtar från och till hela tiden och det är svullet och ömt, riktigt irriterande.

trasig som kokosnöten
Jag har nog också haft ett mindre reumatiskt skov sen vi kom hem, fattade inte först vad det var, men nu i efterhand förstod jag att min enorma trötthet berodde på det. Har inte, trots skovet, varit direkt stel men knät och några tår har bråkat och sen var det ju tröttheten som jag skrev om.

I fredags på jobbet hände dock något med ryggen, det hög till så att det svartnade för ögonen och sen har jag haft ont. Skit rygg! Är så trött på detta. Ibland vill jag bara lägga mig ner och ge upp, men min finska sisu säger nej och piskar mig i ryggen och ser till att jag inte ger upp.

Jo i fredags käkade vi Tacos och vi bjöd in vår trevliga granne. Jag unnade mig faktiskt lite rosévin.

Hittade ett supergott vin på bolaget för ett tag sen och det var verkligen som att dricka saft, det heter Lindeman´s och här är länken till Systembolaget

Igår åkte Joachim iväg på utflykt med sin syster och svåger till Oscar den II fort i Långedrag, jag följde inte med av naturliga skäl, vilket nog var bra. Här är två av bilderna som Joachim tog.Joachim sa att jag aldrig hade orkat/klarat att gå där och sen var det massor med trappor och långt att gå. Jag tog helt enkelt rätt beslut att stanna hemma, även om det är riktigt tråkigt att jag inte kan gå med på såna utflykter.

Problemet med ryggen är ju inte bara smärtan, huggen och stelheten utan det är det att benen/höfterna inte bär mig tills slut om jag skulle försöka gå lite mer än 200-300 meter i flera timmar. Jag blir så fruktansvärt trött och måste lägga mig ner, att sätta mig och vila räcker tyvärr inte.

På eftermiddagen när Joachim kom hem, åt vi tacoresterna från i fredags och sen senare på kvällen hade vi lite lördagsmys i form av dip och nötter mm och sen kollade vi på The Conjuring 2, ryslig film.


Inga kommentarer

Skriv gärna en kommentar.
Vid rutan kommentera som kan ni välja namn/webadrsss - då kan alla kommentera.
Kram

Använder Blogger.