Däckexplosion och apor på tak

Ja nu är det "bara" idag och sex dagar kvar innan vi åker tillbaka till Sverige. 

Det kommer kännas vemodigt. Fast å andra sidan är det lyx att ha denna möjlighet som vi har med huset i Thailand och allt.

Jo jag och Joachim brukar åka ut och kika runt på lite nya platser, dvs vi ligger inte bara på stranden och glassar det orkar man inte varje dag i värmen, även om vi badar nästan varje dag, antingen i havet eller i poolen.


Vi har börjat att åka ut lite på Sukhumvit Road med motorbiken, men vi är försiktiga då de finns många som kör som stollar, tyvärr. I veckan åkte vi just på Sukhumvit Road då en lastbil körde om oss i en jäkla fart och precis när han gjorde det, exploderade hans ena bakdäck, jäklar i havet vad det small och flög gummi delar, vi fick en del av detta på oss (småbitar). Kan lova att vi blev rädda. Tur i oturen klarade vi oss från skador även om det faktiskt smätte till på kroppen.

Vi hittade en ny restaurang där vi käkade Italiensk mat, först åt vi kallskuret med en massa goa salamis och ostar, sen blev det pasta, min var faktiskt si så där, medans Joachims var helt ok.


När vi hade betalt och skulle åka ser vi två apor på taket som tittar ner på oss. Den ena av aporna kunde tydligen vara lite aggressiv och bitas om den var på det humöret. Nu tog jag bara kort på dem och sen åkte vi.

Vi tog en tur upp i bergen i djungeln för att hitta en view point men det var hur långt som helst att åka i dessa serpentinvägar, efter det åkte vi till Park Adventure Land som var stängt och helt öde.

Vägen dit var ingen hit då den höll på att lagas så det var håligt och grusigt överallt. Trots detta fick vi en hel del vackra vyer och en trevlig äventyrlig tripp på några mil.Jag och Joachim kändes oss som ett helt grustag efter den trippen. Kan lova att jag var helt slut i ryggen efter den trippen och kunde/orkade knappt röra på mig resten av eftermiddagen pga smärttrötthet i rygg och ben. Måtte jag få en operation till hösten.

Inga kommentarer

Skriv gärna en kommentar.
Vid rutan kommentera som kan ni välja namn/webadrsss - då kan alla kommentera.
Kram

Använder Blogger.