Tiden går

Nu var det ett tag sen jag bloggade, jag har helt enkelt inte orkat eller haft tid. Jag har egentligen massor med tid, men inte för att sitta vid datorn.

Vi njuter av dagarna som innehåller sol, värme, regn, åska, god mat, shopping, kalla goda drycker och pratar och träffar vänner.

Inner Cake i BanPhe har mycket gott, så vi tog en sväng dit och fikade härom dagen.
Vi har varit på Kims Beach, passar bra nu när det är lågsäsong, vi har varit hos Friendlys och vi har varit lite här och där.
Hundarna hos Got och Mem


Friendlys


Vi gick ut på morgonpromenad, men insåg att det var för varmt och jag fixar inte att gå så långt, trots att jag för tillfället är smidigare i både kropp och rygg.

Jag klippte mig i Pattaya men härom dagen färgade jag håret, det hade blivit så solblekt och jag hade utväxt och det gråa håret började komma fram.

Förkylningen blev bättre, men nu verkar den komma tillbaka. Vår AC gick sönder och motorn i den var kaputt. Den fick vi byta och allt som allt kostade det 4900 baht.

Vi har köpt en dammsugare, välbehövligt, går ju inte få bort allt mitt hår som jag tappar eller att komma åt i hörnen mm när man ska fräscha upp här. För även om jag har semester är jag hemma och hemma städar vi, så då gör vi det här med.
Före färgning

Efter färgning
Vi har varit på utflykt HTMS Prasae ett fartyg som de tagit upp land. Där finns även ett mangroveträsk som vi också ska besöka, men vi tar det en annan dag.Vi ska troligtvis åka över till Koh Samet och sova två nätter, vi åker nog idag eller imorgon.

Här ligger Tassen (king Kaw) och slappar

Inga kommentarer

Skriv gärna en kommentar.
Vid rutan kommentera som kan ni välja namn/webadrsss - då kan alla kommentera.
Kram

Använder Blogger.