Hoi An Old Town

Vi vaknade vid 8-tiden idag och gick upp för att få i oss lite mat. Sen när vi käkat frukost tog vi oss till rummet igen och gjorde oss ordning för att ta oss till Old Town. Vi promenerade till Old Town, japp ni hörde rätt, jag promenerade. Benet och ryggen är ganska snäll just nu 😁


Väl inne i Old Town gick vi runt och kollade, men det var jobbigt, för det kom fram massor av försäljare som inte gav sig. Varmt är det med och risk för vätskebrist är stor, så det gäller att dricka mycket vatten, hela tiden.


Vi har nog haft ca 38 grader i skuggan på dagen. Det är inte superbilligt, men det beror nog på alla turister. Det kryllar av dem här. Så ska man köpa något på tex marknaden så ska man pruta. Försäljarna lägger på ca 60 % på ursprungspriset.
Det är en riktigt vacker stad och större än man tror. Vi har kollat in den japanska övertäckta bron, åkt båttur på floden och ätit mat flera gånger och druckit massor med goda kalla drycker.

Jag har köpt två rislampor, en solfjäder, ett par byxor och ett par shorts samt ett linne till Joachim. Imorgon ska vi till beachen.


Jo, trafiken är kaosartad och sen tutar de hela tiden. Hoi An är en stad där många cyklar och kör motorbikes, men det finns så klart även bilar. I Old Town får man bara gå eller cykla.

Nu ska vi strax sova, för imorgon är en annan dag.

Inga kommentarer

Skriv gärna en kommentar.
Vid rutan "kommentera som" kan
ni välja "namn/webbadress" - då kan alla kommentera.

Tack för din kommentar
Stina

Använder Blogger.