Hemma igen

Äntligen är vi hemma i huset igen, vi kom hem i förrgår.
Vår plan från Da Nang blev försenat med tre timmar, varför vet vi fortfarande inte, men pga det, missade vi vårt anslutningsflyg från Ho Chi Mhin City till Bangkok.


Jag fick ringa Kiwi som bokat via, eller rättade sagt, Skypicker. De löste problemet, men vi kunde inte flyga förrän morgonen därpå. Vi blev tvungna att sova en natt i Ho Chi Mhin.
Dagen efter skulle vi lyfta kl 09,45 och denna gången var det nästan i tid, denna gången flyg vi med Air Asia. När det gäller flyg, rekommenderar vi inte VietJet Air, de hade förseningar både till Da Nang och hem.

Vårt rum med fönster?


Jo pga vårt försenade plan, missade vi en natt på vår redan bokade och betalda hotell i Pattaya, trist, men vi löste det med att boka en extra natt och vi fick ett reducerat pris. Rummet skulle kostat 8500 bath, men vi behövde bara betala 3000 bath inkl. frukost.Klippte av håret ca 4-5 cm
Jag och två katöyer :-)
Central Festival Pattya

Utsikt över beachroad

Solen skiner och vi med den

Well done beef


I Pattaya shoppade vi eller läs jag :-), Joachim hittade ingenting, vi drack gott och åt god dunderfrukost. Vi njöt helt enkelt.

Hur som helst, i fredags åkte vi tillbaka hem hit och nu kan vi njuta av lugnet. Vattnet fungerar som det ska överallt och inga nya tecken på termiter och den 21 juli kommer de för en ny kontroll.

Som ni vet blev ju Joachim sjuk i Vietnam, men han blev snabbt frisk efter medicinerna som läkaren på hotellet skrev ut, som jag hämtade på apoteket.
Sen var det min tur att bli sjuk, jag åkte på en dunder förkylning som började på hemvägen från Vietnam och sen var jag ganska dålig från i torsdags eftermiddag tills idag, för idag mår jag så mycket bättre.

Igår trotsade jag min förkylning genom att vi tog motorbiken och åkte på utflykt. Just det, efter utflykten igår, var jag helt kass och var tvungen att ligga resten av kvällen sängen, förutom när vi skulle ut och käka.

Idag har vi varit på beachen hela dagen, helt underbart och varmt är det, nästan som i Hoi An och just nu har vi 33 grader i skuggan och klockan är 16,45.

Ni får inga bilder idag heller, för jag måste ladda ner dem från One Drive först, då jag tagit bilder med två olika mobiler. Men bilder kommer.

Nu ska jag säga upp Storytel, råkade glömma det innan min gratistid gick ut, så de drogs 169 kr automatiskt 😡

Inga kommentarer

Skriv gärna en kommentar.
Vid rutan kommentera som kan ni välja namn/webadrsss - då kan alla kommentera.
Kram

Använder Blogger.