Händelserik vecka

Hej från Pinery

Här går dagarna undan och snart är det dags för en liten semester i semestern.
Vad har hänt den sista tiden då? Jo vi har träffat Boy och hans kille, vi har haft spontanbesök av Puk och Pech och vi har träffat Poo och Ning.
På bild är Ning och tre av hennes vänner
Vi har träffat Isabell och Dick på TDV, de hyr hus där och jag känner Isabell sen flera år tillbaka via nätet och bloggar. Det var riktigt trevligt att äntligen träffas efter alla dessa år och ganska kul att vi träffas i Thailand.
Isabell, jag och Poo
I förrgår tog vi en tur till Laem Mae Phim och vi passade då på att äta på Vienna, de har så himla god schnitzel och en underbart god gurkröra. Riktigt gott och bra pris också.
Utsikten från Vienna Restaurang
Vi har varit i Rayong och åkt songthaew i ösregn och chauffören körde som om hans sista stund vore kommen och min med, kändes det som.

Vi har fått nya rör till badrummen, men allt är inte riktigt klart än, de ska göra klart resten om någon vecka. Men det tog hela dagen igår. Vi har fått en lucka i taket innan entrén för att underlätta för pestcontrol när de ska göra sina kontroller.
Bild från igår när det fixade rören i ena badrummet
Jo vi har bestämt att vi ska köpa en riktig dammsugare, det går liksom inte att städa ordentligt om man inte har det. Just nu har vi en sån där mini/handdammsugare och det fungerar väl så där om jag ska vara ärlig.

När vi kom hem till vårt hus så var poolen i området ganska ofräsch, men efter några dagar var det fixat så att vi kunde bada i den.
Pinery Park Beach Resort Pool
Här kommer lite fler bilder från veckan,Inga kommentarer

Skriv gärna en kommentar.
Vid rutan kommentera som kan ni välja namn/webadrsss - då kan alla kommentera.
Kram

Använder Blogger.