Beachen och Old Town by night


Good morning Vietnam

Igår tog vi taxi till beachen, det är ju 4 km dit och att promenera så långt var inte riktigt min grej.Det är sjukt varmt, något varmare än Thailand,  hur det nu är möjligt. Vi har konstaterat att Hoi An är en riktig turiststad full med backpackers och andra turister.

Havet är genomskinligt, solen skiner och allt är vackert både på dagen och kvällen. Jag kan som sagt inte lägga upp bilder via plattan, men det kommer i efterhand. Ni kan kolla på bilder på min instagram och där heter jag @stinasbucket.

Vi tillbringade ca 4 timmar på beachen i skuggan och det var svettigt kan jag lova. Efter beachen åkte vi taxi till hotellet och badade lite i poolen. Sen vilade vi och sen på kvällen åkte vi in till Old Town för middag.


Beachen

Väderprognos

Old Town är en otroligt romantisk stad, full med rislampor i alla världens färger och det är så vackert vid floden. Man ska definitivt besöka Old Town både dagtid och kvällstid. Nu är det lågsäsong men trots detta är det sååå mycket människor överallt.

Det är billigt men man ska välja sina platser när man ska äta om man inte vill betala överpris. Det är försäljare precis överallt som säljer allt från vackra vykort till flygande drakar.


Cykeltaxi

Idag har vi tillbringat vår förmiddag vid hotellets pool och sen sov vi middag i ca 3 timmar. Vid sex tiden tog vi taxi till en annan del av beachen, ni ska få alla namn sen, men tar det i hop med bilderna.

Nu är vi tillbaka på rummet och slappar och laddar inför morgondagens äventyr.

2 kommentarer:

  1. Mellan marknaden och bron över till Old Town ligger ett par mysiga restauranger där ni kan få en hel setmeny till billigt pris. Precis vid kanalen. Om ni gillar öl så får ni inte missa att prova på färsköl. Jättegott och billigt. Längtar tillbaka lite nu.

    SvaraRadera
  2. Tack för tipset. Vi har provat lite olika ställen så vi vet att det finns både billiga och lite mer turiststråk.
    Jag har ett problem bara, orkar inte alltid gå så långt pga mina ryggproblem, tyvärr.
    Vietnam är otroligt vackert, lite för mycket turister just nu bara, trots lågsäsong. Sen är det otroligt varmt just nu, ibland nästan upp till 40 grader i skuggan.

    SvaraRadera

Skriv gärna en kommentar.
Vid rutan kommentera som kan ni välja namn/webadrsss - då kan alla kommentera.
Kram

Använder Blogger.