Avbryta vår tour

Igår var vi laddade inför många trappor, svettig uppförsbacke och selfiesticken var redo, men vad hände? Jo en liten stund precis innan vi skulle bli upphämtade kände Joachim sig lite orolig i magen, men vi tänkte inte mer på det efter han egentligen mådde bra.
Trapporna upp till Marbel Mountains - jobbigt!

Trapporna upp till Marbel Mountains
Vid 15,15 satt vi i lobbyn och väntade på vår chaufför som kom strax efter. In i minivanen och hälsade på vår första guide som hette Turtle. Han berättade att vi skulle få en annan guide till Marbel Mountains som hette Snail 😂

Väl framme vid Marbel Mountains skulle vi upp för 123 trappor och jag fick stanna flera gånger pga ryggen, jobbigt och svettigt. När vi hade kommit upp började Joachim känna sig dålig, han klarade av att kolla runt blad pagodas, drakar och buddha statyer.


Vi gick in i grottorna och tog oss även till The Stairways To Heaven, som de kallar sista trappan pga solens sken. Vackert var det verkligen. Väl uppe på toppen behövde Joachim toalett och så fick det bli.

Efter toalettbesöket blev han ännu sämre och behövde kräkas 😨
Vi tog då beslutet att avsluta vår tur och fick säga till Snail att vi var tvungna att åka tillbaka till hotellet.

Joachim har fått medicin och det verkar gå åt rätt håll även om han fortfarande är dålig. Hoppas detta släpper snart så han kan njuta de sista dagarna vi har kvar. Han har troligen fått någon bakterie i magen, men vad det beror på vet vi inte.
Jag får väl tillbringa tid vid poolen en stund, annars håller jag Joachim sällskap så klart. Inte meningen att han ska ligga ensam och sjuk, stackaren.

Inga kommentarer

Skriv gärna en kommentar.
Vid rutan kommentera som kan ni välja namn/webadrsss - då kan alla kommentera.
Kram

Använder Blogger.