Bara en vecka kvar!

Hej!

Nu var det ett tag sen jag bloggade igen Jag har börjat jobba och jobbar 2 timmar om dagen och det går bra. Smärtan är inte lika intensiv men jag behöver krycka/kryckor när jag ska gå längre sträckor.

Förra veckan ringde den remitterande läkaren, ang magnetkameraundersökningen, och berättade att det inte fanns några mjukdelsskador i min vänster axelled, vilket var bra. Den är däremot enormt överbelastad pga att jag behöver kryckor.

Däremot, som ni vet (ni som följer mig), att det har tillkommit nya skador i ryggen och remiss har skickats till Sahlgrenska för bedömning om operation av spinalstenos mm. Jag har ingen aning om när jag får tid eller om de kommer att operera mig, men tid kommer jag att få till ryggspecialist.

Nu är det bara en vecka kvar tills vi ska åka hem till Thailand, det ska bli så underbart.
Vi har även fått nya terrassplattor, tömt vår septiktank, tagit bort en palm och lite annat smått och gott. Vi ska ev köpa ny vattenpump, om de inte kan laga den befintliga, det var tydligen något som inte fungerade som den skulle.
Det ska bli så spännande att se det på plats. Här är en bild på de nya plattorna.

2 kommentarer:

 1. Härligt med Thailand snart för dig/er.
  Vi har köpt både ny pump och vattentank till huset.
  Vattentanken är väldigt stor!
  Hoppas det går bra för dig att jobba.
  Kram Titti

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det ska bli underbart.
   Pump köpte vi när vi köpte huset och ny vattentank köpte vi förra året eller om det var hösten 2014. Vi har också en stor tank men den syns ej i bild.
   det har gått bra att jobba faktiskt.

   Radera

Skriv gärna en kommentar.
Vid rutan kommentera som kan ni välja namn/webadrsss - då kan alla kommentera.
Kram

Använder Blogger.