Tror jag flyttar tillbaka

Nu var det längesen jag skrev något i denna blogg. Jag flyttade min blogg till http://nouw.com/stinasbucket, men tror jag ska flytta tillbaka hit. Jag gillar NOUW, men jag har alla mina andra blogglänkar här till de bloggar jag läser och jag kan se direkt om de är uppdaterade i min lista.
Det är inte riktigt samma sak på NOUW.

Jag kommer inte flytta med de senaste inläggen som jag skrivit på NOUW, utan de får ligga kvar och vill ni läsa dem, får ni kika in där.

Jo jag är fortfarande sjukskriven men ska börja jobba 50% om 1½ vecka, det ska bli skönt, för även om jag fortfarande är dålig i ryggen och axeln, så ska det bli skönt att komma hemifrån och få rutin igen.

Nu hoppas jag bara att jag fixar det, men jag får ta en dag i taget. Tanken är att jag ska jobba 50% i två veckor och jag hoppas verkligen min rygg inte bråkar för mycket.

Jag väntar på tid till MR för både rygg och axeln och enligt personalen jag pratade med på MR-avdelningen, skulle jag få tid inom 4 veckor. NU har det gått ca 2 veckor sen besöket på ortoped/kirurgmottagningen.

Har haft reumatiskt skov också och tur i oturen att jag varit sjukskriven. Fick skov efter den varma perioden. Kände av det i händer, fingrar och fötterna väldigt mycket, både på nätterna och dagarna och sen hade jag liksom ont i hela kroppen. Det är bättre nu och skovet verkar ha gett med sig en aning.

Vet ni, nu är det 30 dagar kvar till semestern och Thailand!

Nu ska jag vila mig från datorn för det är väldigt ansträngde att sitta och skriva.
4 kommentarer:

 1. Ah då ska jag följa dig här då istället, jag gillar också nouw, men ibland är jag trött på att det bara svaras inne i dens egna blogg det jag skriver, man får inte besök tillbaka, för det är för smidgt att bara svara inne hos sig

  Skönt att åka till thailand

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh vad roligt att du vill följa mig här. Det tackar jag för. Ja men precis så är det.
   Ja det ska bli underbart att åka "hem"

   Radera

Skriv gärna en kommentar.
Vid rutan kommentera som kan ni välja namn/webadrsss - då kan alla kommentera.
Kram

Använder Blogger.