Kan Carolina Gynning, kan jag med

Övning ger färdighet

Ibland eller så ofta jag kan och orkar, målar och tecknar jag. Jag finner denna syssla mycket rogivande och som en slags terapi. Jag är inget proffs och jag övar. Många teckningar och målningar åker i soporna och några har jag sålt och gett bort.

Jag är "bäst" på att teckna och måla med akryl. Vad gäller akvarell är jag urkass. Jag får inte till det. Mina tavlor med akryl på canvas är ofta naivistiska eller abstrakta.  Mina teckningar är oftast tecknade efter ett motiv med min egen tolkning av just motivet.

Bilden är lånad från http://webbshop.gynning.net/bleeding-blue
Vad gäller att sälja tavlor tänker jag så här, om Carolina Gynning, enligt många kan måla, då kan jag det med.... Att hon säljer tavlor är ju för att hon är Carolina Gynning, för de flesta av hennes konst är slafsig...men hon har vuxit till sig, det har hon och jag gillar några av hennes tavlor, men långt i från alla. Men som sagt, om hon kan sälja och andra gillar hennes konst, varför skulle ingen gilla min konst?

Jag önskar att jag kunde arbeta som konstnär på heltid och ha en egen studio.... men som sagt, detta är en dröm..

Min hjärna vill ju mer än min kropp/rygg orkar och kan, vilket är jättejobbigt. det är jobbigt att vara så begränsad.

Jag har lagt upp en sida här på min blogg, artbystina, med några av mina alster och ni får hemskt gärna titta. Ni får gärna skriva vad ni tycker om mina konstverk och teckningar. Vissa av tavlorna är till salu. Alla tavlor som jag målat är inte med på bild än. 

Min senaste tavla. Angel of future2 kommentarer:

  1. Jag älskar Gynnings konst ❤️

    SvaraRadera
    Svar
    1. Smaken är som baken och Gynning har utvecklats som tur är :o)

      Radera

Skriv gärna en kommentar.
Vid rutan kommentera som kan ni välja namn/webadrsss - då kan alla kommentera.
Kram

Använder Blogger.