Samlar du på något?

Har du något som du tycker speciellt mycket om?

Något som jag verkligen tycker är roligt är att gå på loppisar och antikaffärer. Jag kan strosa runt och kika utan att köpa något men ibland hittar man ju några guldklimpar.

Något som både jag och Joachim gillar är fotogenlampor, stora som små. Vi börjar få en liten samling nu, men mest av små fotogenlampor. Små fotogenlampor är smidiga, de kan man ha lite överallt men vi har val att ställa dem över vår kamin.

Vi har en större på väggen också. Fördelen med fotogenlampor är att man kan justera ljuset själv och sen avger de faktiskt värme med.

Jo i veckan kom Joachim hem med en bukett blommor till mig, det var verkligen en överraskning. Sånt uppskattar jag verkligen, att få blommor utan någon speciell anledning.
Buketten var en riktigt fin höstbukett.


Status gällande ryggen. Det går faktiskt framåt, nu fler bättre dagar än sämre, så snart ska jag nog vara redo för jobb igen. Hoppas det håller i sig bara. Nu tror (läs vet) jag så klart att jag är mest bättre i ryggen på grund av att jag varit sjukskriven och faktiskt inte ansträngt mig och jag har kunnat ligga ner och vila när jag behövt.

Vad gäller kroppens andra delar och reumatismen går det tyvärr åt fel håll, det går ju åt vinter och jag börjar känna av kylan i händerna eftersom de blir väldigt ömtåliga. Minsta lilla jag kommer emot mina knogar, gör det förbaskat ont. 

Fötterna har jag ju ont i varje dag mer eller mindre och likaså mina armbågar, speciellt höger. Just nu har jag väldigt ont i höger armbåge och den är extra svullen, svullnaden är lika stor som en golfboll i omkrets. 

Detta ska jag ta upp med min läkare nu när jag har tid i slutet på oktober. Svullnaden går ju aldrig ner, skillnaden är bara att det är mindre eller mer.

4 kommentarer:

 1. Vad mysigt med all fotogenlamporna.
  Köpte en i Göteborg från Karlskrona lampfabrik i grönt.
  Samlar nog inte på något speciellt....skulle vara väskor då!
  Förut Muminmuggar.
  Kram Titti

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är riktigt mysigt faktiskt. Det låter fint med fotogenlampa i grönt.
   Kram Stina

   Radera
 2. Svar på frågan om huset.
  Nej vi hyr inte ut.
  Huset är ganska litet och fyllt med alltför mycket personliga ägodelar.
  Titti

  SvaraRadera
  Svar
  1. Okej. Jag förstår er. Från början ville inte jag att vi skulle hyra ut heller, men eftersom jag inte bestämmer själv så blev det så att vi hyr ut. Vi har försökt hålla huset ganska neutralt pga att vi hyr ut och våra privata tillhörigheter låser vi in i vårt förråd.

   Radera

Skriv gärna en kommentar.
Vid rutan "kommentera som" kan
ni välja "namn/webbadress" - då kan alla kommentera.

Tack för din kommentar
Stina

Använder Blogger.