Jag har INTE rökt 59 cigaretter....

....sen i måndags kl. 16,30!

Jag har "sparat" 149 kr sen i måndags, fast det beror på hur man ser det, då jag faktiskt köpt nicotinellsugtabletter och filter till mina e-cigg.

Så hur är det med ryggsmärtan då? Jo det går verkligen upp och ned, även om de senaste dagarna/veckan faktiskt varit positiva, har till och med orkat/klarat vara lite aktiv men inte helt utan problem.

Med problem menar jag att jag varit slut sen och med mer smärta än innan så klart. 

Har två veckor till på mig att bli starkare så jag kan jobba igen..... hoppas jag. Men i det stora hela, jag kan gå bättre, sitta lite längre på vanliga stolar och jag är inte riktigt lika smärtpåverkad....

 Hack IT
Jo jag dricker mycket citronvatten, dels för att det är bra för förbränningen, det renar, tar bort sötsug osv, man jag får alltid pressa ur saften med mina händer eller be min starke man att hjälpa mig, när jag inte fixar det för händerna. 

Hur som helst, jag klickade hem en citruspress och samtidigt som
jag gjorde det, klickade jag hem två andra bra att ha saker och detta från Bagaren och Kocken.

Klickade även hem lite kläder och ett nytt glidlakan till sängen, glidlakanet jag har sen innan är så slitet att det inte går använda längre och jag  behöver lakanet för att kunna vända mig om i sängen lättare och lite mer smärtfritt.

Sen klickade jag även hem lite nyttiga matprodukter.

 • Mandelmjöl 200 g
 • Semper glutenfria havregryn 500 g
 • Semper glutenfri pasta lasagne 250 g
 • Spaghetti Svarta Bönor EKO 200 g
 • Risenta Chiafrön 170 g
 • Risenta Kokosmjöl 300 g 
 • MegaRed Krillolja 300 mg 90 kapslar
 • Fettuccine Gröna Sojabönor 200 g
 • Kakaopulver Raw 125 g
 • Nutri-Nick Mjölkchoklad 80 g
 • Nutri-Nick Mjölkchoklad med hasselnötter 80 g
 • Öländska Bönchips Naturell 60 g4 kommentarer:

 1. Hej

  Satt och Googla runt lite på bloggar och hittade till dig :-). Jag har reumatoid artrit och det är intressant och läsa bloggar med likasinnade sjukdomar osv. Kommer säkert kika in fler gånger. Jag har också en blogg men är inte så aktiv.
  Ha en bra dag, Kram Irene

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Irene och välkommen! Vad roligt att du hittade hit.
   Ja jag kan bara hålla med, ofta får man tips och lite aha-upplevelser när man läser bloggar som personer skrivit som har likasinnade sjukdomar tex. Du är så välkommen så.
   Synd jag inte kan läsa din blogg :-(

   Tack detsamma. Kram Stina

   Radera
 2. Duktigt!!! Superbra gjort! Jag och mannen slutade själv röka i april förra året och det är sååå skönt! Vi har tagit hjälp av e-cigg där man fyller på sån juice med el utan nikotin. I början hade vi lite mer nikotin men nu har vi nästan ingen alls. Har inte tagit ett enda bloss sen vi la av och det känns verkligen toppen! Håller tummarna för dig!! Lycka till! Kram Sissi
  http://blogg.vartthailandsaventyr2015.se/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Sissi!

   Tack så mycket. Åh så bra att ni gjorde det! Grattis till er också. Jag har också e-cigg med sån där juice, har också lite nikotin i den men ska också övergå till mindre och mindre i sinom tid. Tack så mycket. Jag ska nog fixa detta.

   Kram Stina

   Radera

Skriv gärna en kommentar.
Vid rutan "kommentera som" kan
ni välja "namn/webbadress" - då kan alla kommentera.

Tack för din kommentar
Stina

Använder Blogger.