Ban Phe med omnejd - Aktiviteter

FLO Grill & Bistro
Jag har några aktiviteter, platser och restauranger som jag vill rekommendera till er som är i BanPhe och Rayongdistiktet.

Utmed Suanson Beach och efter Hotell Bari Lamai mot Laem Mae Phim ligger det nya stället Bite n Bite och även nya FLO Grill & Bistro. Man sitter bredvid floden när man ska äta  och vill man bara fika sitter man på gården.. Det är väldigt häftigt där då alla byggnader är containers som de byggt om. Det finns även manikyr där som heter Hippie Nail
Utsikt från floden - bilden är lånad från MS/Sunflower
Utsikten från bryggan där man sitter och äter
Hippie Nail
Bike n Bite Cafe
I Laem Mae Phim finns två riktigt bra restauranger med suberb mat, den ena heter Vienna och den andra Tequila. Vienna är en favorit, både för att maten är så himla god och sen är det väldigt billigt för att vara västerländsk mat - båda ställena har så klart även Thaimat.

Schnitzel från Vienna Restaurang - underbart god och STOR
Inlagd gurka med vinäger - supergott
Vill ni träna kampsport kan ni göra det PÅ Suan Son Muay Thai,  när du åker ut från Pinery tar du vänster sen åker du ca 1 km och tar den lilla vägen till vänster, det finns skylt precis innan du ska svänga vänster, sen åker du ca 400-500 m och sen har du Suanson Muay Thai där.
Suanson Muay Thai Skylten utanför träningslokalen
Träningslokalen
En gammal herre som var där när vi kom
Fler bilder och tips kommer :-)

Inga kommentarer

Skriv gärna en kommentar.
Vid rutan kommentera som kan ni välja namn/webadrsss - då kan alla kommentera.
Kram

Använder Blogger.