Trådade ögonbryn och överläpp

Idag har jag unnat mig uppgradering från Stina 1,0 till 2,0.

Jag blev trådad på överläppen och på/runt ögonbrynen. Är len som en babyrumpa där nu. Ögonbrynen är färgade och för en gång skull är jag supernöjd med ögonbrynen och det är snyggt.

Att blir trådad vid/runt ögonbrynen gjorde lite ont men överläppen.........tjena, jag lyfte säkert 1 meter från stolen och ville bara flytta mig bakåt. Tårarna rann och makeupen försvann.
Hade egentligen tänkt att ta allt hår i ansiktet, men eftersom jag skulle träffa en väninna ville jag inte se helt rödflammig ut i ansiktet. Jag tar det nästa gång.

Översta bilden efter och understa bilden före. Visst blev det snyggt?


Ni som inte provat detta, gör det. Ont gör det, speciellt på överläppen, men det är såååå värt det. Vill man bli fin får man ju lida pin som det heter.

Om trådning av ögonbryn
Trådning är en urgammal hårborttagningsmetod (1000-tals år) som tros härstamma från Indien, för att sedan sprida sig till Mellanöstern och Afrika.
Man använder en ren, tunn, tvinnad bomullstråd, som rullas över ovårdade hårlinjer T.ex. ögonbryn, överläpp och haka.
Nu vinner denna traditionella behandling popularitet i västerländska länder av en rad anledningar:
  • Till skillnad från pincetten där enstaka hårstrån dras ut, kan tråden dra bort en hel rad, vilket resulterar i en jämnare linje.
  • Eftersom översta hudlagret inte skalas bort, är trådning ett alternativ för de med känslig hy.
  • Sätter igång blodcirkulationen, vilket har en positiv effekt på huden.
I Persien betraktas trådning som en liten ansiktsbehandling och enligt många, en mindre smärtsam metod av hårborttagning. Med andra metoder ökar blodtillförseln till hårroten och stimulerar återväxten, som ofta kan bli grövre och mörkare.
Med tråd avlägsnas hela hårstrået från roten, utan att skada roten eller att stimulera återväxten.
När man avlägsnar hår med tråd regelbundet, slutar stråna partiellt att växa och återväxten blir långsammare.Inga kommentarer

Skriv gärna en kommentar.
Vid rutan "kommentera som" kan
ni välja "namn/webbadress" - då kan alla kommentera.

Tack för din kommentar
Stina

Använder Blogger.