Veckan som varit!

Här har det inte bloggats på hela veckan och det har funnits många anledningar till det.

Här är några av skälen till bloggtystnad:

  •  Jag har haft/har fruktansvärt jobbig och utmattande smärta i bröstryggen, bröstbenet och höfterna
  • Jag har jobbat trots ovanstående och varit helt slut efter mina fyra timmar, näst intill gråtfärdig mellan varven
  • Jag har inte klarat av att arbeta/sitta eller stå vid datorn mer än på jobbet därav inget bloggande
  • Vi har varit med på en budgivning gällande en vinterbonad/året runt stuga vilket har varit väldigt jobbigt och stressande - vi hoppade av budgivningen vid 1 160 000 kr eftersom vår gräns egentligen gick vid 1 100 000 kr.
Ja detta är några av orsakerna till min bloggtystnad. Tyvärr har jag
fortfarande väldigt ont i bröstryggen och givetvis i ländryggen och som det är just nu och har varit, så får jag väldigt ont av att sitta och stå och använda min överkropp och mina armar/händer i ett sånt läge som man behöver för att arbeta/skriva vid datorn. 

Vad gäller husletande så lägger vi ner det ett tag nu, det är jobbigt och budgivningar är stressande och tydligen finns det en mening med allt, för mitt i allt letande har vi fått ett erbjudande av en vän om boende som är väldigt intressant!

Kan säga som så här, men inte mer eftersom inget är bestämt än, att vi i så fall kommer att bo i en lägenhet, som är 8 kvm större än vi har nu, med huskänsla och 45 kvm altan ganska nära centrum men ändå en skog bakom med kvittrande fåglar. Hyran kommer vara ca 2000 kr billigare än vi har  och vi kommer ha både diskmaskin och öppen spis :-) Visst låter det bra?

Nä nu får jag gå ifrån datorn, för trots 2 st starka smärtisar idag, gör det fortfarande jävligt ont. Nu blir det soffläge!

Inga kommentarer

Skriv gärna en kommentar.
Vid rutan "kommentera som" kan
ni välja "namn/webbadress" - då kan alla kommentera.

Tack för din kommentar
Stina

Använder Blogger.