Sköna lediga dag!

Åh så härligt att vakna upp utan nåt alarm, doften av färdigbryggt kaffe och lite prassel från tvättpåsarna som Mr Kim sorterat.

Nu vi lediga ledig i fyra dagar och det är väldigt välkommet och välbehövligt! 

Nu hoppas jag att en del av min bröstryggs smärta minskar och att nästa vecka på jobbet blir lättare. Min tanke var ju att jag inte skulle behöva vara hemma, sjuk, från jobbet en enda gång denna månaden. Håller tummarna för det!

Eftersom min sjukdom går i skov, blir det så att vissa dagar ger mig en högre arbetsförmåga än andra, men det går tyvärr inte att förutsäga och variationen kan vara stor, även i en och samma vecka. 

Större skov förlöper också periodvis under året och på grund av den inflammatoriska trötthet som följer med sjukdomen, har jag mindre uthållighet och en högre grad av uttröttbarhet och detta är ett tillstånd som inte går att påverka med varken mediciner eller träning. Tyvärr!

På fredag, vid lunch, ska vi åka ut till min mor och hennes man för att fira honom och sen på eftermiddagen/kvällen ska vi till våra vänner C & N för middag och övernattning i deras stuga. Det ska bli så mysigt! 

Det sköna med dem är att jag kan vara precis som jag är hemma, dvs behöver jag lägga mig att vila så kan jag göra det. C & N är de som ska med oss till Thailand i sommar.

Just nu är Mr Kim ute på sin motionsrunda på ca 1 mil som jag gärna hade följt med på om jag hade kunnat.

Angående bröstreducering av medicinska skäl så hoppas jag verkligen att det går igenom, för jag vet att det skulle underlätta så mycket för mig. 

Min BH-storlek varierar lite beroende på omfånget under brösten, men då när jag kunde ha BH, utan smärta, köpte jag oftast storlek 75 E alt 80 DD.

Vad innebär då en bröstreduktion, som det egentligen heter, jo....

Vid en bröstreduktion avlägsnas fett, bröstvävnad, hud och vårtgården flyttas upp i nivå med bröstvecket. Vid behov minskas även vårtgården. Bröstvävnaden formas om och bröstet får ett fastare och ofta mer estetiskt tilltalande utseende. Ingreppet ger även möjlighet att jämna ut storleksskillnader mellan brösten.

Ingreppet motiveras vanligtvis av medicinska skäl som värk ifrån axlar, nacke och bröstrygg, men medför ofta även betydande estetiska förbättringar. 

Inga kommentarer

Skriv gärna en kommentar.
Vid rutan kommentera som kan ni välja namn/webadrsss - då kan alla kommentera.
Kram

Använder Blogger.