Shopping med återbäring

Just det, ett snabbinlägg bara.

Shoppade lite igår på Ellos och detta gjorde jag såklart via Refunder. Först fick jag 500 kr i rabatt om jag handlade för minst 1600 kr på Ellos och inte nog med det, sen får jag tillbaka 123,09 kr från Refunder. Det innebär att mina kläder som skulle ha kostat 1690 kr "bara" kommer att kosta mig: 1066 kr. Vad köpte jag då? Jo mest baskläder och som vanligt vitt och svart.5 kommentarer:

 1. Hur var byxorna, i material och längd? Är de väldigt tunna och långa?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bägge byxorna är i skönt material, de utsvängda är lite långa så de måste jag lägga upp ca 10cm men de vida var perfekta på mig som bara är 1,52 cm. De går ungefär vid ankeln. Kram

   Radera
 2. Kattis. Ps de kortare byxorna är lite tunnare material men inget som lyser genom och de utsvängda är lite tjockare material, men bägge fungerar på vår och sommar.

  SvaraRadera
 3. Tack, kanske de utsvängda kan vara något för mig då... leter efter ett par svarta utsvängda jag inte ska behöva sy upp (jag är 165) :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Varsågod ;) Det tror jag absolut de kan vara. Bra längd på dig, tror kanske att du inte behöver lägga upp något. Jag tog strl 38/40 på dem och de var lite stora så du borde lätt kunna ha 34/36 ;)) och då blir de automatiskt lite kortare. kram

   Radera

Skriv gärna en kommentar.
Vid rutan kommentera som kan ni välja namn/webadrsss - då kan alla kommentera.
Kram

Använder Blogger.